Кои сме ние?

За фирмата

Центърът за професионално обучение (ЦПО) към " Есперанса 09 " ЕООД е основан през месец октомври 2015г. Организира и провежда курсове за обучение със специалисти в различни области. Притежава лиценз №2016121335 от 31.10.2016г., издаден от Националната агенция за професионално обучение и образование (НАПОО) - гр.София. Обученията се провеждат съгласно изискванията за Закона за професионално образование и обучение, Държавните образователни изисквания за придобиване на квалификации по професии, Закона за народната просвета и образование и Правилника за дейността на центъра. Всеки курс е в съответствие с утвърдена и лицензирана от НАПОО учебна документация по специалността (учебен план и учебни програми на изучаваните предмети.) Учебният център провежда обучение по професиите: Стругар, Шлосер, Строител-монтажник, Техник-растениевъд, Ветеринарен техник, Сътрудник социални дейности, Фризьор, Маникюрист-педикюрист, Охранител и др. Центърът извършва обучение и на КК - езици: Испански, Немски и Английски - нива: А1, А2, Б1. Фирмата е утвърдена и е включена в списъка с доставчици на обучение по ваучерна система.

С курс ще ви научим на професионализъм

Първата стъпка към Вашата успешна кариера е обучението. Учебен център „ Есперанса 09 “ е акредитиран от НАПОО и работи за Вас. Възползвайте се от възможността да станете професионалист чрез обучение в курс или да повишите професионалната си компетентност. Базите за обучение са съобразени с учебните ни програми и отговарят на всички съвременни изисквания. Учителите са професионалисти, обучени и работили по целия свят и Вашето обучение ще бъде едно гарантирано удоволствие!

Ваучери за подарък

Центърът за професионално обучение „Есперанса 09" предлага ваучери за участие във всички курсове, които можете да подарите на ваши близки, познати и приятели.

Лицензии, разрешителни и заповед

Списък на професиите за професионално образование към ЦПО "Есперанса 09"